Cum pentru a atinge un stil de viață sănătos

Un stil de viață sănătos-este sinonim cu sănătate și fericire deplină, și puteți obține foarte ușor utilizând modele adecvate de comportament.

Este mai ușor decât pare a fi, vă asigur, și puteți merge în ajustándote obiceiuri noi treptat.

Vrei pentru a afla, de a ști cum să ajungă la un stil de viață sănătos?

  1. Evitați alimente sau substanțe care suferă de corpul tău

Obiceiul de a fuma, de a lua droguri sau de a bea alcool, acesta este primul comportament, care ar trebui să fie uitați, dacă doriți să conducă un stil de viață sănătos.

Aceste substanțe sunt grav afectate organismului în mai multe moduri, și consumul excesiv poate duce chiar la moarte.

foto9În plus, este o substanță care provoacă dependență, așa că este de 100 %, se recomandă de a opri consumul de cât mai curând posibil.

În ceea ce privește problemele de alimentare și de alimentare, există, de asemenea, produse alimentare și ingrediente nocive și dăunătoare, care ar trebui să fie evitate cu orice preț, dacă scopul nostru este de a atinge un stil de viață sănătos.

Produsele, care sunt extrem de dăunătoare pentru meniu dieta sanatoasa si echilibrata: ca ori conțin substanțe nutritive și sunt pline de componente artificiale, este potențial dăunătoare pentru sănătate.

Exclude produsele cu trans-grasimi, uleiuri vegetale, hidrogenate și zaharuri (fructoza, dextroza, sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză…).

  1. Mananca produse naturale

Cel mai bun mod de a colecta un regim alimentar echilibrat și sănătos include nu numai produse alimentare, reale și naturale, adică alimente, astfel, pe care ni le oferă natura.

Naturale produse includ produse de origine animală și vegetală și este foarte important că ambele tipuri de combina și se amestecă în dieta.

Ei s-au născut și au evoluat ca ființe omnivore, organismul nostru este gata să ia alimente de plante și animale, care ne dau de substanțe nutritive, și o varietate de necesare pentru organismul uman.

Consumă carne, pește, ouă, conținut scăzut de grăsime de produse lactate, fructe și legume, nuci și semințe, și grăsimi sănătoase.

În ceea ce privește carbohidrati, alege carbohidrati din cereale integrale, cum ar fi fasole, cartofi sau cereale care nu conțin gluten.

  1. Efectuează exerciții fizice în mod regulat

Aproximativ 60% din populația lumii nu practică exerciții fizice necesare pentru a face acest lucru, ajuta la o mai bună stare de sănătate, spune OMS.

De fapt, oamenii оседлые, au un risc ridicat de a dezvolta boli de inima, colesterol ridicat, obezitate sau hipertensiune arterială, decât cei care efectuează exerciții în mod regulat.

Un stil de viață sănătos nevoie de o dieta sanatoasa, da, dar dacă nu în combinație cu activitatea fizică corespunzătoare, el nu va putea fi niciodată sănătos 100% (sau, cel puțin, 90%).

De a practica exerciții fizice, ajută la a scăpa de grăsime, îmbunătățește funcția sistemului nervos și hormonal și previne diferite boli.

Orice fel de sport sau de antrenament sunt valide, dar, fără îndoială, ridicarea de greutati, un profit bun dă.

Când încercați să elaboreze proceduri și exerciții fizice pe săptămână, și pe termen lung, și transformați-l într-o parte a dvs. de zi cu zi.

  1. Nu-ți stres

Stresul, depresia, stresul, dorul,… împiedică, că starea noastră de sănătate se află la cel mai înalt nivel.

Știați că excesul de stres contribuie la creșterea de grăsime în cavitatea abdominală, pofta de mâncare și pofta?

Pentru a obosit uman are mult mai mult riscul de a dezvolta depresie și alte boli, că o persoană care trăiește liniștită și lipsită de griji, sau, cel puțin, va reuși să scape de ea îndepărtate.

foto10_

Din acest motiv, face tot ce va fi în mâna ta, pentru a stresul și depresia, nu pot cu tine.

Încercarea de a ne amuza, distra, și eschivarea de a comunica cu tine probleme, sau pentru tine, cu toate că „presiunea” va fi afișată pe sănătatea ta.

  1. Respectă tăi ore de somn

Calitatea și durata somnului, de asemenea, joacă un rol foarte important la un stil de viață sănătos.

Puteți să mănânce în mod corespunzător, de a face sport, de a trăi în liniște, dar dacă nu respecți orele lor de somn, sănătatea este afectată într-un fel sau altul.

Adulți care nu dorm suficient prezintă 89% mai mare riscul de a dezvolta obezitate, că oamenii care dorm 7-8 ore pe zi.

Dormi puțin și prost, acest lucru crește pofte și pofta de mâncare, reduce motivația de a face sport, provoacă oboseală și crește riscul de obezitate.

Dacă doriți să procurarte o noapte de odihnă, încercați să dormi în întuneric, evită cofeina sau alcool în timpul serii și a programului de timp mai mult sau mai puțin constatat duci la culcare în fiecare zi.

Am 5 modele de comportament care conduc la un stil de viață sănătos. Poate parea un pic dificil la început, dar acest lucru nu este de a uita de vechile obiceiuri si sa se obisnuiasca cu noi!